ontwerper TE HUUR !

We helpen het werk wat te verlichten ...

Een opdracht die er tussenkomt, een project met krappe deadline of gewoon op zoek naar iemand om jullie project te helpen uitwerken. Met méér dan 10 jaar ervaring in grafisch ontwerp, webdesign en development kunnen we jullie dus op vele vlakken van dienst zijn. Door onze flexibiliteit en correcte prijszetting kan je ons inzetten voor grote en kleine projecten.

Bent u een marketeer ...
Als marketeer ben je vooral bezig met het uitdenken van strategieën en bepalen van campagnes samen met de klant. Er blijft dan niet altijd veel tijd over om deze daadwerkelijk uit te werken of het praktisch omzetten van de ideeën zit niet in jouw vingers. Dan kunnen wij de ideale partner zijn om deze onderdelen van het project op ons te nemen. Je kan altijd rekenen op onze loyaliteit, wij communiceren met jou en niet met de klant rechtstreeks.

Heb je interne dienst marketing ...
Als bedrijf heb je soms een interne marketingdienst om de projecten op te zetten, de ideeën om te vormen tot een strategie. Je hebt niet altijd een interne grafische dienst die dan de uitwerking op zich neemt, wij kunnen ook hier de ideale partner zijn. We volgen jullie briefing en werken het project verder grafisch uit. We staan jullie ook graag bij met professionele raad.

Je bent zelf ontwerper of reclamebureau ...
We maken het allemaal mee, soms komen alle projecten in 1 keer binnen. Eventjes handen tekort dus. Wij helpen dan maar al te graag door jullie (team) te komen vervoegen. Vele handen maken licht werk.

Even hulp nodig?Wij komen graag helpen !
© copyright 2024 reclamebureau reclamelab. Privacyverklaring - algemene voorwaarden.