stap voor stap!

op jouw lijf geschreven

Natuurlijk is iedere opdracht verschillend en is er geen 'one-fits-all' methode die we kunnen toepassen. Daarom begint iedere samenwerking met een kennismaking. Zo leren we elkaar kennen en komen te weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

DUIDELIJK
We werken transparant en met een vaste prijs. Na ons vrijblijvend gesprek en grondige analyse kunnen we duidelijk de uitgangspunten en doelen bepalen waar we een correcte offerte voor opstellen. De prijs ken je dus bij aanvang van het project, zo kom je voor geen verassingen te staan. Mochten er uitbreidingen of aanpassingen nodig zijn dan budgeteren we deze ook voor we deze uitvoeren.
Door één aanspreekpunt te hebben voor alle aspecten van uw project ben je ook meestal goedkoper af.

FLEXIBEL
We zijn creatief, we kleuren nog eens graag buiten de lijntjes en kunnen ons vlug aanpassen. In de loop van het project kunnen er natuurlijk soms zaken veranderen en daar spelen we dan ook zeer snel op in. We zijn geen 9-to-5 reclamebureau wat niet wil zeggen dat we kunnen genieten van onze vrije tijd.
Voor onze websites kan je zelfs via ons eigen ontwikkeld cms systeem 'WEBMNGR' op een zéér eenvoudige manier uw teksten en beelden aanpassen.

EFFICIËNT
We laten ons wel eens meesleuren door onze onstuimbare creativieteit maar houden het doel altijd recht voor ogen. Samenwerking staat hier cenrtaal. Een juiste afgemeten synergie tussen jouw kennis van product of klanten en onze ervaring zorgt voor de juiste formule. We gaan ook voor 'herbruikbare' reclame. Daarmee vermijden we onnodige kosten door de startegie goed uit te tekenen (vb folders voor een beurs die je achteraf ook nog kan gebruiken, ...). Zo bereik je de hoogste return voor uw investering.
creatieviteit met gezond verstand!

CREATIEF
Na het bepalen van de juiste boodschap geven we deze vorm, letterlijk. We vertalen de strategie naar een grafisch verhaal. We proberen jouw doelgroep te overtuigen, verassen en grijpen. Daarbij gaan we verder dan de traditionele reclame maar proberen we innovatief te denken en de nieuwste technologieën en technieken te ontdekken.

De op-maat-aanpak zorgt voor een concept en uitwerking die effect heeft, die reactiets creëren!

Wat kan je van ons verwachten
eerlijk advies
duidelijke en transparante prijszetting
een samewerking met chemie
één aanspreekpunt
flexibiliteit
herbruikbare concepten
creatieve strategiën
pakkende ontwerpen
luisterend oor
efficiënte uitwerking
hulp bij drukwerk
snell dienst-na-verkoop

Klaar om jouw unieke formule samen te stellen?Laten we eens afspreken !
© copyright 2024 reclamebureau reclamelab. Privacyverklaring - algemene voorwaarden.