Case - Nacht-Ter-Engelen caseVoor het beschermcomité van Maria-Ter-Engelen voorzien we voor hun evenementen het noddige communicatiemateriaal. Voor hun jaarlijks feest voorzien we een uitnodiging, website, sponsorboekje en nodig display materiaal.

Bezoek de site op www.beschermcomitezorgcentrumklerken.be

In 2009 werd een beschermcomité opgericht ter ondersteuning van de werking in het Zorgcentrum Maria ter Engelen te Klerken. De leden zijn vrijwilligers. Het comité wil de naambekendheid van het Zorgcentrum verhogen, de werking ondersteunen en fondsen verzamelen. De verloning van het comité zijn de blije gezichten van de bewoners van het Zorgcentrum.

Jaarlijks hoogtepunt van ons comité is het galadiner “Nacht-ter-Engelen”, waarvan de opbrengst integraal wordt geschonken aan het Zorgcentrum. Zo kan het Zorgcentrum noodzakelijke aankopen doen, waarvoor anders de middelen ontbreken. ( een bus, een keuken, basaal centrum, … ).

WE DOEN DIT DOOR
het organiseren van een jaarlijks (cultureel) evenement "Nacht-Ter-Engelen" buiten de muren van het zorgcentrum en het opstellen en onderhouden van een database inzake fundraising organisaties.

adviezen formuleren aan de Raad van Bestuur inzake organisatie en werking van het centrum. belangrijke dossiers adviseren en steunen naar de stakeholders.

case/ webdesign/ logo

Deel dit met vrienden


Klaar om jouw unieke formule samen te stellen?Laten we eens afspreken !
© copyright 2024 reclamebureau reclamelab. Privacyverklaring - algemene voorwaarden.